Aan- en uitkleden

Welkom bij deze Free Learning module ‘Aan- en uitkleden’. Aan de hand van 18 vragen en praktische films leer je meer over het handig, ergonomisch en met zo min mogelijk (huid)belasting voor de cliënt aan- en uitkleden van de cliënt. Als je aan het eind je certificaat hebt gehaald weet je veel meer, maar het uitproberen en het oefenen blijven erg belangrijk. Zie deze Free Learning module dus als een mooie opstap voor een praktische, verdiepende training waarbij je leert de kennis toe te passen op de (soms weerbarstige) praktijk.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag uitgebreid feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis, ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen als je wilt. Want uiteindelijk gaat het erom dat je er wat van leert.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor zorgverleners, studenten, leerlingen en mantelzorgers die te maken hebben met zorgvragers die hulp nodig hebben bij het aan- en uitkleden.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Start