CP en indicatiestelling

Welkom bij de Free Learning module ‘CP en Indicatiestelling’ waarin je gaat leren over wat cerebrale parese (CP) precies is en op welke manier dat van invloed kan zijn op de indicatie voor de Zvw en de Wmo

Voorkennis

Voordat je start met deze module raden we je sterk aan eerst de website https://cpenontwikkeling.nl/ te bekijken. Hier vind je belangrijke informatie over cerebrale parese. Ook hebben we een groot aantal bronnen geraadpleegd. Die vind je hier.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je 80% van de vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kan deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want het gaat erom dat jij er wat van leert.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen. Zonder voorkennis kan het zijn dat je het niet in één keer haalt. Dat is geen probleem, je kunt de module gewoon nog een keer volgen.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het indiceren van mensen met CP, en de gevolgen daarvan, vanuit de langdurige zorg (Zvw/Wmo).

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 V&VN accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Start