Uitkomstindicatoren dementiezorg

Welkom bij de Free Learning module ‘Uitkomstindicatoren Dementiezorg’. Fijn dat je als professional deze module over het invulformulier kwaliteit van leven bij dementie gaat volgen. Het is belangrijk het gesprek over kwaliteit van leven met mensen met dementie en hun mantelzorgers te voeren. Deze lesmodule helpt je de vragen van het invulformulier goed te stellen en de antwoorden online in te voeren.

Belangrijk! De opzet van deze module is iets anders dan je van free-learning gewend bent. Zorg voordat je met deze module begint dat je deze documenten bij de hand hebt:
- ‘invulformulier uitkomstindicatoren dementiezorg’
- ‘instructiekaart uitkomstindicatoren dementiezorg’

We raden je aan de volgende documenten als achtergrondinformatie door te nemen:
- ‘instructie bij vragen uitkomstindicatoren dementiezorg’
- ‘factsheet uitkomstindicatoren dementiezorg’
- ‘factsheet privacy’
- ‘trefwoorden alternatieve DQI’

Je vindt deze documenten nadat je bent ingelogd in de online registratietool. Als je ze nog niet hebt, bijvoorbeeld omdat je nog geen inlogcode hebt, kun je ze downloaden door op de onderstaande knop te klikken.

Download

Accreditatie

Voor deze module kun je (nog) geen accreditatiepunt halen.

Doelgroep

De module is bestemd voor professionals die zorg verlenen aan mensen met dementie; bijvoorbeeld de (wijk)verpleegkundige, de POH, de (eerst verantwoordelijk) verzorgende, de casemanager of een medewerker sociaal wijkteam.

Duur

Je bent ongeveer een uur bezig om de module te doorlopen. Daarna kun je als professional, samen met vele andere professionals, het gesprek met je cliënten voeren, verder werken aan kwaliteit van leven en als organisatie of netwerk de dementiezorg nog beter afstemmen op de behoefte van je cliënten!

Meer weten?

Wil je de uitleg van professor Sjaak Bloem bekijken over de subjectief beleefde gezondheid? Klik dan hier.

Module starten

Start module