Eten, drinken en slikken

Welkom bij deze Free Learning module 'Eten, drinken en slikken'. Aan de hand van 20 vragen leer je meer over veilig eten en drinken, en in het bijzonder over de (ver)slikproblematiek. Het gaat in deze module om algemene kennis. De slikproblematiek is complex en vraagt om een individuele aanpak.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag uitgebreid feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis, ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen als je wilt. Want uiteindelijk gaat het erom dat je er wat van leert.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor zorgverleners, studenten, leerlingen en mantelzorgers die te maken hebben met zorgvragers met eet-, drink of slikproblemen.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Start