Goed ouder worden met een langdurige beperking

Welkom bij de Free Learning Module ‘Goed ouder worden met een langdurige beperking’. In deze module gaat het om je meer bewust te worden van de gevolgen van het ouder worden en om je handvatten te geven om binnen jouw specifieke situatie zo goed mogelijk om te gaan met de effecten van het ouder worden.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu beginnen. Mensen leren namelijk het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Je kunt deze module alleen of samen met iemand die jou goed kent, invullen. Een ander kent jou soms beter dan jezelf. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Bij elke vraag krijg je uitgebreide feedback.

Alle vragen en antwoorden (PDF)

Als je de module helemaal hebt doorlopen kun je aan het eind een document downloaden met de vragen en de antwoorden van deze module. Mocht dat voor jou belangrijk zijn, dan kun je dat ook zien als een ‘bewijs van deelname’.

Doelgroep

Deze Free Learning module is primair bedoeld voor 40-plussers met uiteenlopende langdurige fysieke beperkingen, en de mensen uit hun directe omgeving.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Accreditatie

Deze Free Learning module is niet geaccrediteerd door V&VN.

Publicaties

In deze module wordt regelmatig verwezen naar interessante publicaties. Die zijn ook te vinden op www.ouderwordenmeteenbeperking.nl.

We hopen dat deze module je helpt bij vragen die spelen in je leven. Succes en veel plezier!

Start