Goed in Gesprek 2

Welkom bij ‘Goed in gesprek II’. Leuk dat je deze module gaat volgen. De module bevat ongeveer twintig vragen.

Goede gesprekken zijn heel belangrijk. Je werk wordt er leuker van en de zorg wordt beter. Hoe maak je een gesprek doelgericht? Hoe spreek je een collega op een prettige manier aan op storend gedrag? Dat ga je leren.

Doelgroep

Deze module is voor iedereen die werkt in de zorg.

Voorkennis

‘Goed in gesprek II’ is het vervolg op ‘Goed in gesprek I’. Het is dus handig als je eerst ‘Goed in Gesprek I’ doet.

Inhoud

In deze module zie je praktijkvoorbeelden, video's, opdrachten en oefenvragen. De opdrachten en oefenvragen zijn om je aan het denken te zetten. Dit is géén toets. Wees dus niet bang om ‘fouten’ te maken. Ook van een onjuist antwoord kun je veel leren.

Certificaat

Aan het eind van de module vind je een toets. Als je 80% van de toetsvragen goed hebt, krijg je een certificaat dat je zelf kunt printen. Scoor je minder dan 80%? Geen probleem. Je kunt de toets zo vaak doen als je wilt.

Accreditatie

Voor deze module kun je per 10-10-2018 geen accreditatiepunt (meer) halen.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Vervolgmodule

De vervolgmodule heet ‘Goed in Gesprek II’. Daarin leer je meer over goede gesprekken voeren. Hoe maak je een gesprek doelgericht? Hoe spreek je een collega op een prettige manier aan op storend gedrag? Je vindt de vervolgmodule ook op free-learning.nl.

Meer weten?

Op www.zorgvoorbeter.nl/communiceren vind je meer informatie over de onderwerpen uit deze module. Zoals de posters die in de module te zien zijn en de brochure ‘Goed in Gesprek’.

Module starten

Je kunt deze module ook op een iPad doen.

Start desktopStart iPad


Colofon

De serie video's 'Goed in Gesprek, praktijkscènes' is door In voor Zorg! en Vilans ontwikkeld voor het e-learningprogramma 'Goed in Gesprek'. Dit e-learningprogramma is gemaakt voor het traject 'van moeten naar ONTMOETEN' bij Zorgpartners Midden Holland. Een aantal foto’s komen uit de Vilans fotostrips, gemaakt door Ype Driessen / fotostrips.nl.