Groei-wijzer in de revalidatie

Welkom bij deze Free Learning module ‘Groei-wijzer in de revalidatie’. Aan de hand van 17 vragen leer je meer over de ‘Groei-wijzer’: een instrument om autonomie en zelfstandigheid van jongeren met een beperking te bevorderen.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, uitgebreid feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning is vooral bedoeld om je goed voor te bereiden op het gebruiken en bespreken van de Groei-wijzer met jongeren en hun ouders. Daarnaast lijkt het misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want uiteindelijk gaat het er om dat je er wat van leert.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Doelgroep

Deze Free Learning module is vooral bedoeld voor behandelaars in de kinderrevalidatie, maar kan ook interessant zijn voor medewerkers van mytylscholen en ouders van kinderen met een beperking.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Module starten

Je kunt deze module ook doen op je tablet of smartphone.

Start