Handhygiëne in de thuiszorg

Welkom bij deze Free Learning module "Wanneer moet je handhygiëne uitvoeren in de thuiszorg". Aan de hand van 20 vragen leer je wanneer je handhygiëne moet uitvoeren. Ook leer je wanneer je handschoenen moet gebruiken.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het makkelijkste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag feedback, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je 16 vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien. Je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want uiteindelijk gaat het er om dat jij er wat van leert.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor iedereen die zorg verleent in de thuiszorg. Het is niet bedoeld voor mensen die werken als huishoudelijke hulp.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de vragen te beantwoorden.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Module starten

Je kunt deze module doen op je laptop, tablet of smartphone.

Start