Incontinentie dermatitis

Welkom bij de Free Learning Module ‘Incontinentie-dermatitis’ waar je leert over het ontstaan van huidproblemen bij incontinente cliënten en hoe je die kunt voorkomen.

Certificaat

Je kunt direct beginnen door onderaan deze pagina op ‘Start’ te klikken. Je hoeft je niet voor te bereiden. Als je 85% van de vragen goed hebt kun je aan het eind een certificaat uitprinten. Al je dat niet haalt kun je de module net zo vaak herhalen als je wilt. Het gaat er immers om dat je zo veel mogelijk leert.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Doelgroep

De module is bestemd voor professionals die zorg verlenen aan incontinente cliënten.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen. Daarna ben je op de hoogte van de oorzaken en verschijningsvormen van incontinentie-dermatitis en weet je hoe je het kunt voorkomen.

Meer weten?

Het kan zijn dat je naar aanleiding van de informatie uit deze Free Learning module nog meer wilt weten over Incontinentie Dermatitis. Ga dan naar de 3M Health Care Academy of bezoek de 3M site.

Module starten

Je kunt deze module op je computer of tablet doen. Op je smartphone kan ook, maar door het kleine scherm leert dat niet zo makkelijk.Start module