Mondzorg

Welkom bij de Free Learning Module over mondzorg. Goede mondzorg is erg belangrijk. Je werk wordt er leuker van en de zorg wordt beter. Soms kan mondzorg verlenen lastig zijn. Hoe komt dat? En hoe kan het beter? Dit ga je leren. Je gaat leren hoe je problemen in de mond signaleert, wie je inschakelt en hoe je je bevindingen documenteert.

Voorkennis

Het is handig als je de ‘Richtlijn mondzorg voor zorgafhankelijke cliënten in verpleeghuizen’ doorleest voor je begint. Die kun je vinden op de website van Zorgvoorbeter. Maar dat hoeft niet per se, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je 80% van de vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kan deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want het gaat erom dat jij er wat van leert.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor iedereen die in de zorg werkt, professioneel of als mantelzorger.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Accreditatie

Deze Free Learning module is geaccrediteerd door V&VN.

Veel leerplezier!

Start