Niet Zichtbare Beperkingen

Welkom bij deze Free Learning module ‘Niet-zichtbare beperkingen’. Door het doen van deze free-learning module word je je bewust dat er mensen zijn met een niet-zichtbare beperking. Aan de hand van 15 vragen kun je jezelf basiskennis bijbrengen over wat ‘Niet-zichtbare beperkingen’ zijn en hoe je daar in je communicatie rekening mee kunt houden.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, uitgebreid feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want uiteindelijk gaat het er om dat jij er wat van leert.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Doelgroep

Deze Free Learning module is vooral bestemd voor vrijwilligers in de buurt, medewerkers van het gemeentelijk WMO loket, schuldhulpverleners, buurthuismedewerkers, thuiszorgmedewerkers, etc.

Tablets, smartphone?

Je kunt deze module ook doen op je tablet of smartphone.

Start