Ready Steady Go

Welkom bij deze Free Learning module ‘Ready Steady Go’. Aan de hand van 20 vragen leer je meer over Ready Steady Go: een transitieprogramma om jongeren met een chronische aandoening of beperking te empoweren tijdens hun transitie naar volwassenheid en de volwassenenzorg.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je hem nu goed of fout hebt beantwoord, uitgebreid feedback zodat je ook daar weer van leert.

Doelgroep

Deze Free Learning module is vooral bedoeld voor professionals die werken in de zorg voor jongeren en jongvolwassenen, maar kan ook interessant zijn voor naasten van jongeren met een chronische aandoening.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want uiteindelijk gaat het erom dat je er wat van leert.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Mobiele apparaten

Je kunt deze module doen op een tablet, smartphone of een gewone computer.

Veel leerplezier!

Module starten

Start