Manoeuvreren met Tilliften

Welkom bij deze Free Learning module over het Manoeuvreren met Tilliften en in het bijzonder over de Touch&Move tilliften van JOYinCARE. Touch&Move tilliften hebben een ingebouwde motor die jouw duwkracht versterkt. In deze Free Learning module leer je de basisprincipes van het omgaan met dit soort liften. Maar je leert het natuurlijk pas echt als je met de Touch&Move liften aan de slag gaat.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag uitgebreid feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis, ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen als je wilt. Want uiteindelijk gaat het erom dat je er wat van leert.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor zorgverleners, studenten, leerlingen en mantelzorgers die (willen gaan) werken met de Touch&Move tilliften van JOYinCARE.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Module starten

Je kan deze module ook doen op je tablet of smartphone. Veel leerplezier!

Start