Werken met Joodse cliënten (deel 1)

Welkom bij de Free Learning Module ‘Werken met Joodse cliënten (deel 1)’ waarin je gaat leren over de Joodse religie en tradities. Ook leer je wat er belangrijk is om te weten als je zorg verleent aan cliënten met een Joodse achtergrond.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je 80% van de vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kan deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want het gaat erom dat jij er wat van leert.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen. Zonder voorkennis kan het zijn dat je het niet in één keer haalt. Dat is geen probleem, je kunt de module gewoon nog een keer volgen.

Doelgroep

Deze Free Learning module is bedoeld voor iedereen die in de zorg werkt en die met Joodse cliënten te maken heeft of krijgt.

Je kunt deze module doen op je desktop, laptop, tablet en smartphone. Veel leerplezier!

Start