Zelfmanagement in de Kinderrevalidatie

Welkom bij de Module ‘Zelfmanagement in de Kinderrevalidatie’. De module bevat 18 vragen.
Wat is zelfmanagement en zelfmanagement ondersteuning? Wat betekent dit voor zorgprofessionals in de dagelijkse praktijk van de kinderrevalidatie? Hoe kan je als therapeut een coachende houding aannemen? Daar gaat deze module over.
Na het volgen van deze module heb je kennis opgedaan over definities en begrippen van zelfmanagement. Ook ben je je meer bewust van je eigen handelen met betrekking tot zelfmanagement en het stimuleren van zelfmanagement en eigen regie.

Doelgroep

De module is bestemd voor professionals die zorg verlenen in de kinderrevalidatie, zowel in de eerste als in de tweede lijn.

Inhoud

Voorbereiding of voorkennis is niet nodig. Je kunt direct beginnen door onderaan deze pagina op ‘Start’ te klikken. Je leert in deze module door vragen te beantwoorden over theorie, praktijksituaties, casuïstiek en videofragmenten. Bij elk antwoord wordt feedback gegeven om daar ook van te kunnen leren. Je kunt de module zo vaak doorlopen als je wilt. Er worden geen gegevens bewaard.

Certificaat

Als 80% van de antwoorden goed zijn kun je aan het eind een certificaat uitprinten. Lukt het niet om de eerste keer 80% goed te scoren? Geen probleem, je kunt de module zo vaak doen als je wilt. Het gaat er immers om dat je zoveel mogelijk leert.

Accreditatie

Voor deze module kun je 1 accreditatiepunt halen (4 euro administratiekosten), het certificaat is altijd gratis.

Duur

De module duurt ongeveer 30 minuten.

Module starten

Deze Free Learning module is ook geschikt voor alle soorten tablets en smartphones.

Start